Ben her yerde varım projesi  nisan ayı  4. Hafta  pazarlama  bölümü öğrencileri

İşletme ziyareti yapmıştır

Nis

Muasebe bölümü  öğretmen ve öğrencileri ben her yerde varım projesi kapsamında meslek lisesi öğrencileri kardeşleriyle buluşuyor projesi kapsamında Dr Mete Ersoy Ortaöğretim öğrencileri ile buluştu.

Nis

Ben Her Yerde Varım Projesi Sosyal Etkinlik Faaliyetlerimiz Kapsamında Milas Belediyesindeki Görevli Memurlara ve Vatandaşlara  Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili bilgi verilip Bilişim Teknolojileri Alanımızca hazırlanan broşürlerin dağıtımını gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat Ayı  Etkinlikleri dâhilinde 'Atasözleri ve Deyimlere Dikkat Çekmek ' amacıyla maket yapma çalışması  yapıldı.  Günlük hayatımızda atasözleri ve deyimlerin etkin bir şekilde  kullanmalarının sağlanması amaçlandı.

Ock

Okul eğitimi akreditasyonu kapsamında yurt dışı öğrenci hareketliliğine katılmak isteyen öğrenciler başvuru formunu ingilizce öğretmeni Şahin Kutlu’dan temin edebilir

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayında  milli şairimizin 27 Aralık 1936 yılında vefatına  itfaen " Safahat Sözlüğü " hazırladık.  Böylelikle  şairimizin  ölümsüz eseri "Safahat"ı anlama  imkanı oluşturmayı amaçladık. Sözlükten seçilen  üç  kelime ile dikkat çekici  bir cümle  oluşturarak " Safahat"a ilgi oluşturmaya çalıştık.

Ock

Kasım Ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Uyguladığımız Etkinlikler:

"Sözlük özgürlüktür" sloganından yola çıkarak tarih boyunca Türk dili üzerine hazırlanan sözlüklerimizi tanıttık.

Projeye katılan öğrencilerimizle birlikte "Türkçede eş anlamlı sözcükler" bulmacası hazırladık ve tüm sınıf seviyelerinde bulmaca etkinliğinin yapılmasını sağladık.

Dersler Teknoloji ile çok kolay ‘ isimli  projemizde

Okulumuz Mezuniyet Töreni

Haz

Okulumuz edebiyat öğretmeni Rabia Akarca  öğretmenimizin hazırlamış olduğu şiir dinletisine

Okulumuz Mdr Yardımcısı Mahmut Kurt öğretmenimizde  okuduğu şiirle gönülleri şenlendirdiler

May

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Kardeş Okul Projesi sayesinde farklı illerdeki okullar kardeş okul oldu.

Bu proje, öğrenciler arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının oluşmasını sağlıyor ve eğitim kalitesinin artmasına katkı sağlıyor. #KardeşOkulProjesi

Milas'ın yerel lezzetlerinden olan yağlı zeytinlerimiz, Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı AL ve Milas Gençlik Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyası kapsamında

Malatya Akçadağ Kozluca’da ki Ahmet Yesevi ÇPAL kardeş okulumuza gönderdik.

May

20.05.2023 Cumartesi Günü okulumuz Gezi kulübü öğretmeni Erkan Kiriş 'in düzenlediği Denizli gezisi kendisine ve katılan Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

2 Mayıs 2023 tarihinde Milas  Liseler Arası Münazara Turnuvasında okulumuz, Selimiye Timuçin Biliktan ÇPAL ile karşılaşmıştır.

Uygarlıkların gelişmesinde yapay zekanın tehdit olmadığı antitezini savunan okulumuz takımı, yarışmayı galibiyetle tamamlamıştır.

Mehmet Akif Ersoy ÇPAL münazara ekibimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz e-Güvenlik Bronz Sertifikası Almıştır

Ock

Dünya Su Tasarrufu Günü kapsamında öğrencilerimizle panomuzu düzenleyerek farkındalık oluşturduk.