Okulumuz e-Güvenlik Bronz Sertifikası Almıştır

Ock

Dünya Su Tasarrufu Günü kapsamında öğrencilerimizle panomuzu düzenleyerek farkındalık oluşturduk.

Ock

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri Belediye Gösteri Salonu'nda okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz Fotoğrafçılık Klubü tarafından hazırlanan etkinlikle şehit öğretmenlerimizi andık.

Ock

Okul Futbol Takımı'mız Muğla'da yapılan futbol turnuvasına katılım sağlamıştır.

Ock

Okulumuzda düzenlenen sene sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ile öğretmenlerimizin de aralarında olduğu çeşitli faaliyetler düzenlendi.

Ock

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Genç Kalemler Ekibi, interaktif yazarlık atölyesi kapsamında çalışmalara başladı.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Diyabet hastalığı ile ilgili bilgi verildi.

Ock

Okulumuz Gezi Klubü'nün düzenlemiş olduğu Ankara Gezisi'yle Ulu Önder Atatürk'ü ebedi istirahatgahında ziyaret ettik.

Ock

Okulumuz yapılan ağaç dikme etkinliğine öğretmen ve öğrencilerle katılım sağlamıştır.

Ock

10 Kasım İlçe Anma Programı okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla Belediye Gösteri Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

Ock

10 Kasım Atatürk Sergisi Belediye Gösteri Salonu'nda yapılan etkinlikle gösterime sunulmuştur.

İlçemizde Düzenlenen  Bisiklet Yarışması Etkinliği

Yıpranan Kitaplar Öğrencilerimizin Ellerinde Yenileniyor