Milas Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon
02525122400 Dahili TelefonlarMüdür12 /Müdür Başyardımcı13/Pansiyon Müdür Yardımcısı 5137483
Şevketiye Mah. Dr.İsmail Hakkı Milaslı Cad. No37 MilasMUĞLA
Vizyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaracak eğitim-öğretim hizmetinin bir parçası olarak, bulunduğumuz çevrede en iyi mesleki eğitim veren, öğrencilerimizin, velilerimizin, okulumuzla ilişkisi olan işletmelerin her zaman güven duyduğu bir okul olmaktır. Gelecekte Milas iş hayatında okulumuzdan mezun öğrencilerin tercih edilir mezunlar olması asıl hedefimizdir.
Misyon
Biz Milas Mehmet Akif Ersoy ÇPAL olarak 1977 yılında bu yana eğitim Öğretimimizi sürdürüyoruz. Okulumuz, çevrenin ihtiyaçları doğrultusunun Üretken elamanlar kazandırmayı hedeflemiştir. Bu hedefi gerçekleştirmek İçin eğitime devam etmektedir. Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve Ekonomik gereksinimlerini karşılayıp, onların yeteneklerini ortaya çıkaran Ortamlar yaratarak öğrenimin kalitesini arttırmak istiyoruz. Bizler burada; Onların Atatürk ilke ve Devriminin ışığında, yurdunu seven toplumun çıkarlarını üstün tutan, insan haklarına saygılı, demokratik olmayı ilke edinmiş, gelişmeye ve değişmeye açık ve bu değerlerle gurur duyan bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
1-PROJE TABANLI BECERİ YARIŞMASINDA MUHASEBE FİNANSMAN ALANI İLE İLGİLİ OLARAK HAZIRLANAN "TIKLA OYNA" İSİMLİ PROJE İLE EGE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ 2-2012-2013 LİSE GENÇ ERKEKLER FUTBOL İL BİRİNCİLİĞİ
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DERS BAŞLAMA SAATİ:08.30 DERS BİTİŞ SAATİ :16.25
KALORİFERLİ MERKEZİ ISITMA
64 ERKEK ÖĞRENCİ KAPASİTELİ.
Lojman
10 - OKULUMUZ LOJMANI OKUL BAHÇESİ İÇERİSİNDE YER ALMAKTA OLUP 10 DAİRELİ VE KALORİFERLİDİR.
Ulaşım
ULAŞIM SON DERECE KOLAY OLUP TABAKHANE OLARAK ADLANDIRILAN KÖY VE BELDE ARAÇLARININ KALKIŞ NOKTASI OLAN GARAJ OKULUMUZA 100 METRE UZAKLIKTADIR. AYRICA MUĞLA-YATAĞAN-BODRUM-SÖKE-ÖREN-GÜLLÜK-KIYIKIŞLACIK-GÜVERCİNLİK DOLMUŞLARI OKULUMUZ ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
TAŞIMALI EĞİTİM MEVCUTTUR.
ŞEVKETİYE MAH. DR. İSMAİL HAKKI MİLASLI CAD. NO:37 48200 MİLAS-MUĞLA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
MUĞLA İL MERKEZİNE 70 KM, YATAĞAN İLÇESİNE 40 KM,BODRUM İLÇESİNE 50 KM MESAFEDEDİR. MİLAS İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTAYIZ.
ANADOLU LİSESİ PROGRAMI KONTENJAN:108 AMP KONTENJAN:144
Kız voleybol,erkek voleybol,kros,kız/erkek futbol takımlarımız faaliyettedir.
4006 Tübitak
E Twinning