İsmail ÖZER - Okul Müdürü

1965 Yılında Muğla’nın Milas ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini  Milas’ta tamamladı. 1988 Yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Muhasebe-Finansman bölümünden mezun oldu. 1989 Yılında Samsun Çarşamba Ticaret Meslek Lisesinde öğretmen olarak göreve başladı.   Aynı okulda Koordinatör Müdür Yardımcılığı görevi yaptı. 1994-1995 Yıllarında Muğla Ortaca Ticaret Meslek Lisesinde, 1996-2000 Yılları arasında Milas Halk Eğitimi Merkezinde görev yaptı. Aynı yıllarda Muğla Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksek Okulunda Muhasebe, Pazarlama ve Reklamcılık dersleri verdi. 2000 Yılında Milas Ticaret Meslek Lisesine atandı. Aynı okulda farklı yıllarda Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 05.12.2014 tarihinden itibaren Milas Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü görevine başladı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.