Dersler Teknoloji ile Çok Kolay

'Dersler Teknoloji ile Çok Kolay' adlı E Twinning projemize şubat ayında başladık

Dersler Teknoloji ile Çok Kolay' adlı E Twinning projemize şubat ayında başladık. Prqjemizi Azerbaycan' dan iki  Türkiye'den dokuz okul ile birlikte gerçekleştiriyoruz.

UDS onaylı projede; Azerbaycan ve Türkiye 'de lise seviyesinde uygulanan derslerde kullanılan zor terimlerin teknolojiden yararlanılarak akılda kalmasını sağlamak temel amaçlı projemizde öğrencilerin öğrenmekte zorlandıkları terimlerin öğrenilebilir hale geldiğinde daha istekli ders çalışacakları düşünülmektedir. Proje boyunca öğrencilerimiz hem dijital yeterlilik alanında hem de öğrenmekte zorlandıkları alanlarda problem çözme yetenekleri gelişecektir. Öğrencilerimizle yapacağımız bu proje ile gerçekleştirilecek tüm aktivitelerde öğrendikleriyle hayat boyu öğrenmeyi hedeflemekteyiz.

Yayın: 27.03.2023 - Güncelleme: 27.03.2023 12:47 - Görüntülenme: 218